onsdag 6. februar 2013

Prøver på sy-retur...igjen....!!!

Siden sist har jeg sydd en veske etter et kurs med Bente Malm i høst, denne fikk min mor i julegave.
Ellers så er sytørken TOTAL!!!

I quiltelaget hadde vi på januarmøtet registrering av UFO'er. Jeg hadde 5...var det vel...
3 små duker og 2 slumretepper....
Disse skal være ferdig til april-møtet, og klarer jeg det så får jeg lodd i lotteriet. Er ikke store greiene som må gjøres...noen lukkekanter, litt opprekking av ene teppet og quilting av det, samt sy halvparten av det siste teppet og ferdigstille det.
Overkommelig? Joda...burde vært... Men balansenerven og svimmelheten plager meg stadig, og da gjør jeg i store perioder ikke annet enn å jobbe, ligge på sofaen eller sove... :(

Ellers så har jeg mye annet jeg vil sy, både av små og store ting... Og dette må jeg prøve å få til :)

Er sytørken over denne gang?! Håper det...i hvertfall så langt helsen orker...!


- Posted using BlogPress from my iPad

8 kommentarer:

 1. Lykke til, håper sylysten bare øker!
  Ser i forrige innlegg at du mangler 60-graders linjal. Dersom du har "vanlig" lang linjal, 24" *6", har du høyst sannsynlig 60-graders linje på den. Jeg har nettopp sydd et stort teppe med mange forskjellige blokker, og jeg brukte bare standardlinjalen.

  SvarSlett
 2. Takk Grete :) Har fått tak i linjalen, så da satser jeg på at den ene UFO'er blir ferdig :)

  SvarSlett
 3. Så hyggelig å se deg her igjen! Good Luck med alle UFOene, gleder meg til å følge med :-)

  SvarSlett
 4. Takk Grethe :) Satser på at formen er bra, og at vi sees neste onsdag :)

  SvarSlett
 5. Virus på balanse nerven? Jeg fikk en nakkebehandling hos legen som vrikket krystallen i øret på plass - du bør sjekke opp det. Hadde ikke min lege visst om denne behandling så hadde jeg vel slitt med det enda.
  Ok, sytørke eller produkt"angst" he he he - jeg har hatt vinterferie nå og har hatt som mål å kose meg og bli ferdig med en UFO hver dag. Det har jeg klart. Jeg ble veldig frustert over et slumreteppe som tok hele energien og piffen fra meg, men til slutt satte jeg på alarmklokken og tenkte jeg skulle jobbe en time - for teppet skulle jammen ikke bestemme over meg! GJett om det funka - jeg klarte ikke legge det fra meg fordi det egentlig gikk mye fortere enn jeg tenkte. Jeg har aldri vært fasinert av lappeteknikk, men alle andre former for hobby beriker min tilværelse;) Ha en fin helg og prøv klokketrikset ;)

  SvarSlett
 6. Vel, siden sist viser det seg at jeg har tynn beindekning i buegangene i ene øret, så det er derfor jeg er svimmel :( Betyr at jeg må på Rikshospitalet, og de vil vurdere operasjon eller ikke :( Godt å få en diagnose, men trist å få beskjed om å aldri mer kunne jobbe på avdeling med barn :(
  Sygleden har endelig kommet tilbake, så jeg får sydd noe :)
  Ha en herlig kveld du også :)

  SvarSlett
 7. Lykke til med ufo sying, det er godt å få ting ferdig. Da kan en boltre seg med nye stoff og mønster. Ha en flott helg.

  SvarSlett
 8. Tusen takk Hilde :) Beveger meg sakte med sikkert fremover, akkurat nå jobber jeg mest med alle andre ting, som f.eks EQology :)

  SvarSlett