onsdag 17. oktober 2012

Endelig!!!

Sytørken er for alvor endelig over!!!
Søndag fikk jeg ryddet plass på syrommet, og jeg fant symaskinen nedstøvet under alt rotet :) Vel, litt overdrevet, men den var i det minste støvete!!!

Har fått sydd en del siden søndag - og gjett om jeg er fornøyd!!
I quiltelaget har vi hatt blokker som utfordring før sommeren - og disse fikk jeg endelig begynt på. Disse må være ferdig til utstillingen vår i november - og satt sammen til et eller annet teppe. Her er de to første jeg har begynt på, rett og slett fordi de var så enkle å sy:
Jeg har også fått sydd to blokker til fra et kurs jeg var på med Helle Løvenskiold før sommeren. Mangler dessverre 60 graders linjalen, men hadde ferdig oppskjært biter til de to siste og største blokkene.Teppet vil bli slik etterhvert:


Dette er Helle's modell - nydelig rett og slett! Fargene jeg har valgt er ikke helt mine favoritter, men passer til sitt formål :)

Og til slutt har jeg begynt å sy andre ting som jeg etterhvert vil selge på siden min på Epla, på utstillingen eller kanskje gi bort som gaver. Her har jeg begynt på poser sydd av kjøkkenhåndklær.Og en til meg selv, selvfølgelig!! :)

Ha en herlig uke alle sammen!!

- Posted using BlogPress from my iPhone

4 kommentarer:

 1. Så gøy at du har funnet frem symaskinen! Det er godt å komme igang etter at man har tenkt på det lenge!Flotte ting har du kommet i gang med også! Og neste helg er det kuuuurs!

  SvarSlett
 2. Godt du har funnet igjen sylysten! Blått er flott, liker blokkene dine! Flotte blokker med 60 graders biter også! Du trenger kanskje ikke egen linjal, for de fleste vanlige rette linjaler har hjelpelinjer med 45 og 60 grader. Jeg har sydd slike stjerner og bare brukt den vanlige 6 ganger 24 inchlinjalen. Det fungerte helt fint! Koselig pose, fint med kjøkkenhåndkle! Jeg er også i posehumør for tida.
  Ha ei fin uke videre!

  SvarSlett
 3. Kirsten, gleder meg VELDIG til kurs!!! :D Si i fra om du skal en tur til Kathrine før kurset, trenger å shoppe litt :)
  Grete, har tenkt tanken på den vanlige linjalen, så tyr nok til det :) Vi får se :)

  SvarSlett
 4. Det var då skönt att du återfått sylusten.

  SvarSlett